Volzetverklaring 2021-2022

campus rozenberg

Vanaf maandag 29 november 2021 (17.00 uur) werd op Campus Rozenberg de klas 3rBSP (Beweging en Sport, BSO) met 14 leerlingen volzet verklaard.

Campus Sint-Jan Berchmans 

Campus Sint-Jan Berchmans heeft momenteel voor het schooljaar 2021-2022 in het eerste jaar A de maximumcapaciteit van 197 leerlingen bereikt. Inschrijven in het eerste leerjaar A is op deze campus dus niet meer mogelijk. Digitale aanmeldingen worden nu in chronologische volgorde op de wachtlijst geplaatst. Er wordt contact opgenomen zodra er een plaatsje vrij komt op deze campus.

Op de andere campussen:
campus Rozenberg, campus Sint-Lutgardis en campus Sint-Paulus
kan nog ingeschreven worden voor het eerste jaar A.

Campus Sint-Jan Berchmans heeft de basisopties Moderne Talen - Wetenschappen, Maatschappij & Welzijn, Economie & Organisatie en Sport in het tweede jaar A volzet verklaard.

De klas 4 Organisatie & Logistiek (Kantoor-Verkoop, BSO) op campus Sint-Jan Berchmans is volzet verklaard vanaf 2 juli 2021 (12.00 uur). het maximum aantal leerlingen van 16 werd bereikt. Ook de klas 4 Handel (TSO) werd volzet verklaard. Leerlingen die zich alsnog aanmelden voor deze richtingen komen op een wachtlijst terecht in volgorde van moment van aanmelding.

De richting 3 Bedrijf en Organisatie (dubbele finaliteit) werd op 24 augustus (16.00 uur) volzet verklaard omdat het maximum van 20 leerlingen werd bereikt.

De richtingen uit het studiegebied 5 TSO Handel werden volzet verklaard op 25 augustus (18.00 uur). Het maximum van 27 leerlingen werd bereikt (5 Handel: 14 leerlingen, 5 Informaticabeheer: 11 leerlingen, 5 Organisatie en communicatie - secretariaat-talen: 2 leerlingen).


Campus Sint-Lutgardis

Op campus Sint-Lutgardis werd de basisoptie Sport in 2PRO (19 leerlingen), de richting Haarzorg in het vierde jaar (19 leerlingen) en de richting Restaurant Keuken in het vierde jaar (19 leerlingen) volzet verklaard. In 2PRO kan de combinatie van de basisoptie Economie en Organisatie met Voeding en Horeca niet worden gekozen omwille van organisatorische redenen.


Campus Sint-Paulus

Op campus Sint-Paulus werden de klassen 3M (Mechanica BSO) met 26 leerlingen volzet verklaard. Ook 1PRO is volzet op campus Sint-Paulus